Virtual_SystEm
SystEm-Root
VIP Uzm. üye
Rep: 101
|
 |
« : Eylül 25, 2009, 05:43:22 pm » |
|
Yeni yapılanmadan dolayı bölümlerimize yönetici alımları başlamıştır...Uzman olduğunuz bölüm yada ilgilendiğiniz konularda sizlerde görev almak istiyorsanız başvuru yapabilirsiniz...
=========================================================
Yönetici Olmak İçin Öngörülen Ön Şartlar :
1- 16 Yaşını doldurmuş olmak. 2- Günde en az 3 saat online olmak 3- Başvuru yaptığı Bölüm hakkında azda olsa bilgisi olması gerekir 4- Gerek Yönetim gerek üyelere saygı ve sevgi çevresinde davranmak
=========================================================
Başvuru Yapmak için bu konunun altından kendinizi kısaca tanıtınız
Selametle
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 27, 2009, 07:10:16 am Gönderen: Virtual_SystEm »
|
|
...YA ALLAH ( C.C. ) YA MUHAMMED ( S.A.V )...I DONT '' HACKER ''...SECURTY..PHP..ASP..SQL..JOOMLA..XSS..BAGLANTI LINKLERINI VE RESIMLERI SADECE UYELER GOREBILIR LINKLERI VE RESIMLERI GOREBILMEK ICIN UYE OL veya GIRIS YAP..Nèfrètè sevgidèn daha çøk güvènirim demiş Şeytan . . . Çünkü nèfrètin sahtèsi øLmaz..
|
|
|
mistec
SystEm-Root
Yeni üye
Rep: 0
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2009, 08:42:14 pm » |
|
Beni yönetici yapsana  ama 16 yaşımı doldurmadımki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ßy.Sui
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 07, 2009, 11:53:15 pm » |
|
Abi Benide Yönetici Yaparmısın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MonoCo!
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 08, 2009, 03:57:41 am » |
|
Meraba ;
19 Yaşındayım ..
Vb ve SMF üzerine kendimi geliştirdim size sitenin tasarimi HK. Yardımım dokunur tema editlemeyi 0 dan tema yapma hk. bilgim var.
Sabah Aksam onlineyim çalışıyorum iş yerindede siteye ulaşma gibi sansim var.
SELAMETLE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Virtual_SystEm
SystEm-Root
VIP Uzm. üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2009, 04:09:16 pm » |
|
Abi Benide Yönetici Yaparmısın  buyur meydan senin sui  meydan seninn...görelim bakalım 2 hafta performansına istersen admin bile yapayım 
|
|
|
|
|
|
...YA ALLAH ( C.C. ) YA MUHAMMED ( S.A.V )...I DONT '' HACKER ''...SECURTY..PHP..ASP..SQL..JOOMLA..XSS..BAGLANTI LINKLERINI VE RESIMLERI SADECE UYELER GOREBILIR LINKLERI VE RESIMLERI GOREBILMEK ICIN UYE OL veya GIRIS YAP..Nèfrètè sevgidèn daha çøk güvènirim demiş Şeytan . . . Çünkü nèfrètin sahtèsi øLmaz..
|
|
|
Virtual_SystEm
SystEm-Root
VIP Uzm. üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 08, 2009, 04:11:17 pm » |
|
Meraba ;
19 Yaşındayım ..
Vb ve SMF üzerine kendimi geliştirdim size sitenin tasarimi HK. Yardımım dokunur tema editlemeyi 0 dan tema yapma hk. bilgim var.
Sabah Aksam onlineyim çalışıyorum iş yerindede siteye ulaşma gibi sansim var.
SELAMETLE.
ilgilendiğin için tşk ederim... site gördüğün gibi yeni yapılanma yani sıfırdan başlıyoruz...biraz çaba gerekiyor..pek online sürem çok olmadığı için devamlı ilgilenemiyoruz...ilgilendiğiniz konular yada ne olursa olsun yardımlarınızı bekleriz...gerisi kolay selametle[/b]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dervisss
Aktif üye

Rep: 10
DELİ DERVİS
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 17, 2009, 01:00:33 am » |
|
kanka benide yönetici yapsana yeni siten hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
DOĞAN GÜNEŞ BATMAYA MAHKUMDUR
|
|
|
|
TntonE
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 17, 2009, 09:07:09 am » |
|
benıde alsana =) Tanırsın beni 
|
|
|
|
|
|
İmzamLa kım Oynuyor ! Kımse SöyLesin BAGLANTI LINKLERINI VE RESIMLERI SADECE UYELER GOREBILIR LINKLERI VE RESIMLERI GOREBILMEK ICIN UYE OL veya GIRIS YAPηє кiмSєγє aiт ηєdє кiмSєγє Sahiвiм тєк qєLdiм тєк qidєяiм...!BAGLANTI LINKLERINI VE RESIMLERI SADECE UYELER GOREBILIR LINKLERI VE RESIMLERI GOREBILMEK ICIN UYE OL veya GIRIS YAPSakın Ctrl+W Basma Bu Sayfada TntonESayrılarımla...!
|
|
|
|
TntonE
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 17, 2009, 09:08:25 am » |
|
Beni yönetici yapsana  ama 16 yaşımı doldurmadımki  senı Tanıyorum Sankı =)
|
|
|
|
|
|
İmzamLa kım Oynuyor ! Kımse SöyLesin BAGLANTI LINKLERINI VE RESIMLERI SADECE UYELER GOREBILIR LINKLERI VE RESIMLERI GOREBILMEK ICIN UYE OL veya GIRIS YAPηє кiмSєγє aiт ηєdє кiмSєγє Sahiвiм тєк qєLdiм тєк qidєяiм...!BAGLANTI LINKLERINI VE RESIMLERI SADECE UYELER GOREBILIR LINKLERI VE RESIMLERI GOREBILMEK ICIN UYE OL veya GIRIS YAPSakın Ctrl+W Basma Bu Sayfada TntonESayrılarımla...!
|
|
|
Virtual_SystEm
SystEm-Root
VIP Uzm. üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 17, 2009, 09:36:38 am » |
|
kanka benide yönetici yapsana yeni siten hayırlı olsun  sağol kardeşimm selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Virtual_SystEm
SystEm-Root
VIP Uzm. üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 17, 2009, 09:38:17 am » |
|
benıde alsana =) Tanırsın beni  hoşgeldin Tntone 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atakan
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 17, 2009, 09:38:37 am » |
|
 bari bende yonetici olayım neyim eksik
|
|
|
|
|
|
yaşamak icin yalwarmadık, ölmek icinde yalwarmayız...
|
|
|
Virtual_SystEm
SystEm-Root
VIP Uzm. üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 17, 2009, 09:40:49 am » |
|
 bari bende yonetici olayım neyim eksik ilgilendiğin konulşar yada bölüm olursa açarızz ciddiye alır siteyle ilgilenirsen neden olmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atakan
Yeni üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 17, 2009, 09:47:25 am » |
|
ilgilendigim konu mu  paso pc basındaa her zmn online olurum. bekci gibi bişe yani anlıyacagın 
|
|
|
|
|
|
yaşamak icin yalwarmadık, ölmek icinde yalwarmayız...
|
|
|
|
TntonE
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 17, 2009, 09:56:03 am » |
|
Hoşbulduk Alcakmısın Özele Bak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|